AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert oje sürmek

Kahve falında lacivert oje sürmek

Kahve falında lacivert oje sürmek işlerini yoluna koyacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, çocuklar gibi şen olacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında lacivert oje sürmek gördüyseniz:

  • Aslında karşı tarafa vermek istediğiniz bir mesaj varken, anlamsız tartışmaların içerisine girerek asıl yapmak istediğiniz şeyi unutabilirsiniz.

Kahve falında lacivert oje sürmek aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında lacivert oje görmek bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil oje sürmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak tırnağına oje sürmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeğe oje sürmek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında ayak parmağına oje sürmek kurtuluşu yakalayacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında tırnağa beyaz oje sürmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine oje sürmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir