AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşun dökmek

Kahve falında kurşun dökmek

Kahve falında kurşun dökmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında kurşun dökmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili detayları atlamamalısınız, diyetinize veya fitness planınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında kurşun dökmek problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kurşunla vurulan birini görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında üzerine kurşun sıkıldığını görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına inanılır.

Kahve falında silahtan çıkan kurşun görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kurşunla öldürülmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boynundan kurşun yemek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurşundan kurtulmak insanlarla arasının iyi olacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında evin kurşunlandığını görmek dileklerinin gerçekleşeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir