AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına iğne vurulduğunu görmek

Kahve falında başkasına iğne vurulduğunu görmek

Kahve falında başkasına iğne vurulduğunu görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kariyer edineceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına iğne vurulduğunu gördüyseniz:

  • Plan yapmayı veya hayal kurmayı bırakıp yapmak istediğiniz şeylerin peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında koldan iğne vurulmak mallarının ve parasının bereketinin artacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında başkasına iğne vurulduğunu görmek rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, güzel zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında belden iğne vurulmak nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına yorulur.

Kahve falında kafadan iğne vurulmak hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtından iğne vurulmak rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında belinden iğne vurulmak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kasıktan iğne vurulmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin iğne vurulduğunu görmek dertlerin dermanının bulunacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir