AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayan bir kadın görmek

Kahve falında ağlayan bir kadın görmek

Kahve falında ağlayan bir kadın görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, küslerin barışacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayan bir kadın gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermek için lüks şeyler almak veya çok para harcamak zorunda değilsiniz.

Kahve falında ağlayan kadın birini görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadını ağzından öpmek yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın ağlaması görmek anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadını ağlarken görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında kadının ağzında balık görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında ağlayan yaşlı kadın görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadının ağzına vermek yüzünün de güleceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına yorulur.

Kahve falında ağlayan kadınlar görmek hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir