AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının ağzında balık görmek

Kahve falında kadının ağzında balık görmek

Kahve falında kadının ağzında balık görmek manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine işarettir.

Kahve falında kadının ağzında balık gördüyseniz:

  • Zekanızın iyi çalışması sizi hırslı bir görüntüden uzaklaştırarak kurnaz bir kişiliğe sürükleyebilir.

Kahve falında kadının ağzında balık görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına delalettir.

Kahve falında ağ içinde balık görmek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına işarettir.

Kahve falında ağzında balık görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında balığın ağzında balık görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına alamet eder.

Kahve falında balığın ağzından çıktığını görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına delalettir.

Kahve falında ağzıyla balık tutmak her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağla balık tutmak zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında balığın ağzına girmek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir