AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın ağlaması görmek

Kahve falında kadın ağlaması görmek

Kahve falında kadın ağlaması görmek onunla bir ömür mutlu olacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın ağlaması gördüyseniz:

  • Kendinizi yormamaya çalışın.

Kahve falında ağzından kadın saçı çıkarmak kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadını ağzından öpmek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına delalettir.

Kahve falında kadını ağlarken görmek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına alamet eder.

Kahve falında kadının ağzına vermek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, güven kaybına uğrayacağına yorulur.

Kahve falında ağlayan hamile kadın görmek mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine işarettir.

Kahve falında kadının ağzında balık görmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında ağlayan yaşlı kadın görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayan kadınlar görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir