AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayan kadın birini görmek

Kahve falında ağlayan kadın birini görmek

Kahve falında ağlayan kadın birini görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, kafasına göre birini bulacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayan kadın birini gördüyseniz:

  • Bilgi toplamanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında ağzından kadın saçı çıkarmak uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının ağzına vermek makama ve rızka sahip olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına alamet eder.

Kahve falında ağlayan kadın görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağlayan kadınlar görmek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında kadının ağzında balık görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayan kadın birini görmek borca batacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında ağlayan yaşlı kadın görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kadını ağlarken görmek arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, makamının sarsılmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir