AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının ağzına vermek

Kahve falında kadının ağzına vermek

Kahve falında kadının ağzına vermek maddi olanakların kötüleşeceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadının ağzına vermek gördüyseniz:

  • Belli gruplara dahil olmanız ileride size büyük şans getirebilir.

Kahve falında ağlayan hamile kadın görmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ağlayan bir kadın görmek çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına işaret eder.

Kahve falında kadının ağzında balık görmek böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine işaret eder.

Kahve falında ağlayan yaşlı kadın görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kadının ağlamasını görmek işlerin büyük başarılar getireceğine, sermayenin harcandığına değeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadının ağzına vermek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, bereketli ve hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın ağlaması görmek büyük başarılara imza atılacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında ağlayan kadın görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir