AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadını ağlarken görmek

Kahve falında kadını ağlarken görmek

Kahve falında kadını ağlarken görmek geçiminin yerinde olacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında kadını ağlarken gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri korumanız gerekiyor.

Kahve falında ağzından kadın saçı çıkarmak kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadını ağzından öpmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayan bir kadın görmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında ağlayan hamile kadın görmek özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadının ağzına vermek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına işaret eder.

Kahve falında kadının ağlamasını görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayan yaşlı kadın görmek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın ağlaması görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir