AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayan kadınlar görmek

Kahve falında ağlayan kadınlar görmek

Kahve falında ağlayan kadınlar görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, dileklerinin yerine geleceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında ağlayan kadınlar gördüyseniz:

  • Duyarlılığınızın artmasıyla, dostlarınızı daha iyi anlayabilir, sevdikleriniz için elinizden gelen her şeyi yapabilirsiniz.

Kahve falında kadının ağzına vermek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kadını ağlarken görmek büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ağzından kadın saçı çıkarmak iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, atılım yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadının ağlamasını görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ağlayan hamile kadın görmek işlerinin kolaylaşacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına delalettir.

Kahve falında ağlayan kadınlar görmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayan kadın görmek hidayete ereceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadının ağzında balık görmek iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir