AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini gelin görmek

Kahve falında sevdiğini gelin görmek

Kahve falında sevdiğini gelin görmek kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, yokluk çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğini gelin gördüyseniz:

  • Fırsatları kaçırmamalısınız.

Kahve falında gelinini sevmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğini gelin görmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, malların çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelin tülü görmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına delalettir.

Kahve falında gelin kaçırmak işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında evden gelin çıkmak çok hayırlı işlere gireceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında karısını gelin görmek işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, zor günlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı gelinlikli gelin görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında geline su vermek işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir