AnaSayfa / Genel / Kahve falında falda gelin görmek

Kahve falında falda gelin görmek

Kahve falında falda gelin görmek esenliğe kavuşacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, kötü halin son bulacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında falda gelin gördüyseniz:

  • Sadece sizin tarzınız olan kalıplara sokmadıkları için anlamanız zor olabilir.

Kahve falında kahve falında gelin görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kahve falında gelin damat görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kişinin fakirleşeceğine işaret eder.

Kahve falında falda gelin görmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında falda gelin damat görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında falda ayyıldız görmek kazancın çoğalacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahve falını görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kahve falında yol görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına işarettir.

Kahve falında kahve falına baktığını görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, evlerin ayrılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir