AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin ayakkabı görmek

Kahve falında gelin ayakkabı görmek

Kahve falında gelin ayakkabı görmek karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, yanlış adımlar atacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında gelin ayakkabı gördüyseniz:

  • Belli başlı ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde zorlanabilirsiniz.

Kahve falında gelin ayakkabısını kaybetmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz gelin ayakkabısı görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına işarettir.

Kahve falında gelin ayakkabısı almak maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, bol bol hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelin ayakkabı görmek hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine işaret eder.

Kahve falında gelinin ayakkabısına isim yazmak atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelin ayakkabısı aramak kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelin ayakkabısına isim yazmak elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına delalet eder.

Kahve falında gelin ayakkabı vermek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir