AnaSayfa / Genel / Kahve falında baskasina dua etmek

Kahve falında baskasina dua etmek

Kahve falında baskasina dua etmek elindeki imkânları seferber edeceğine, hastaysa şifa bulacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında baskasina dua etmek gördüyseniz:

  • Ufuklara yelken açmış gibisiniz.

Kahve falında baskasina dua etmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında baska birini öpmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, ekmeğinin azalacağına alamet eder.

Kahve falında evi su basmış görmek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında baska birini hasta görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında basini kel görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında baskasiyla yatmak zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine delalettir.

Kahve falında baskasina makyaj yapmak yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasan basri görmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir