AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehirlenip kusmak

Kahve falında zehirlenip kusmak

Kahve falında zehirlenip kusmak kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zehirlenip kusmak gördüyseniz:

  • Yeni kurslar, projeler veya yeni bir eğitim söz konusu olabilir.

Kahve falında zehirlenip kusmak kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine yorulur.

Kahve falında zehir içip kusmak büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine delalettir.

Kahve falında zehirlenmek kusmak yıkılacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında zehir kusmak maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, talihin yüzlerine güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zehirli sarmaşık görmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında zehirli örümcek görmek yaralayacağına ve küstüreceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında biri tarafından zehirlenmek problemlerini çözeceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine alamet eder.

Kahve falında birini zehirlemeye çalışmak işlerin çok kötü bir hale geleceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir