AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehirli hindi görmek

Kahve falında zehirli hindi görmek

Kahve falında zehirli hindi görmek ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, darda kalacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zehirli hindi gördüyseniz:

  • İyi bir anlaşma istediğiniz sonuçları ortaya çıkartmayabilir veya siz, genel anlamda bir memnuniyetsizlik hissedebilirsiniz.

Kahve falında zehirli hindi görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, ticarette ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vahşi hindi görmek yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, gelişim içine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hindi boynu görmek el üstünde tutulacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara hindi görmek ailesini de mutlu edeceğine, konforundan da ödün vereceğine delalet eder.

Kahve falında hindi ve civciv görmek düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında hindi horoz görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına inanılır.

Kahve falında hindi kestiğini görmek nitelik ve farklılık geleceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hindi temizlemek hakkı olanlara kavuşacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir