AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkası tarafından tırnağı kesilmek

Kahve falında başkası tarafından tırnağı kesilmek

Kahve falında başkası tarafından tırnağı kesilmek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, zor durumların sona ereceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında başkası tarafından tırnağı kesilmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin kalıbının insanı olmadığını düşünebilirsiniz.

Kahve falında başkası tarafından tırnağı kesilmek moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, makamının tehlikeye gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak tırnaklarının kesildiğini görmek işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında ayak tırnağının kesildiğini görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına inanılır.

Kahve falında tırnak kesip atmak sıkıntısının biteceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnağın kesildiğini görmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnakları kesilmek sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine inanılır.

Kahve falında tırnağının kesildiğini görmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına inanılır.

Kahve falında başkası tarafından tırnağı kesmek bunun farkına varacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir