AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı görünmek

Kahve falında kapalı görünmek

Kahve falında kapalı görünmek attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kapalı görünmek gördüyseniz:

  • Araştırmacı olmanız durumunda, avantajınıza kullanabileceğiniz şeyler bulabilirsiniz.

Kahve falında kapalı görünmek onu uyaracağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından hamile görünmek yediği ekmeğin verimli olacağına, patron koltuğuna yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında ölü görünce ağlamak kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında harama görünmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında zayıf görünmek huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına görünmek mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kel görünmek sabrını zorlayacağına, kişinin yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çirkin görünmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, sağlığını da kaybedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir