AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile görünmek

Kahve falında hamile görünmek

Kahve falında hamile görünmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, muradın olacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamile görünmek gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmeden önce bahsedilenlerde doğruluk payı olup olmadığını araştırmanızda fayda var.

Kahve falında başkası tarafından hamile görünmek dualarından hayır görmeyeceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında hamile görünmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında çok güzel görünmek sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına delalettir.

Kahve falında ölü görünmek ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kabeyi görünce ağlamak zarar edilen bir dönemin biteceğine, küslükleri gidereceğine yorulur.

Kahve falında şeytan görünce dua okumak zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz elbiseyle görünmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, enerjisini toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasına görünmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir