AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkalarının içki içtiğini görmek

Kahve falında başkalarının içki içtiğini görmek

Kahve falında başkalarının içki içtiğini görmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına alamet eder.

Kahve falında başkalarının içki içtiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size dayattığı değişiklikler ani tepkiler vermenize neden olabilir.

Kahve falında başkalarının içki içtiğini görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin içki içtiğini görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına işaret eder.

Kahve falında babanı içki içerken görmek uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, genç kimselere eğitim vereceğine alamet eder.

Kahve falında babanın içki içtiğini görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, yürek yakan biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyü içki içerken görmek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına delalettir.

Kahve falında içki içmeyi görmek kişinin kötü günler geçireceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babasının içki içtiğini görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, haneye dertlerin gireceğine  rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin içki içtiğini görmek etrafına güzel insanların dolacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir