AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka kadını öpmek

Kahve falında başka kadını öpmek

Kahve falında başka kadını öpmek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, konfor içinde yaşayacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, elinin darlık içinde kalacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka kadını öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konuların kendi istedikleri şekilde veya kendi yöntemleriyle halledilmesi konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında başka kadını öpmek keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında başka bir kadını öpmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına delalettir.

Kahve falında başkalarının elini öpmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka erkeği öpmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına işarettir.

Kahve falında başka bir erkeği öpmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka kadını hamile görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını başka kadınla yatarken görmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına işaret eder.

Kahve falında başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir