AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin elini görmek

Kahve falında başka birinin elini görmek

Kahve falında başka birinin elini görmek kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına yorulur.

Kahve falında başka birinin elini gördüyseniz:

  • Son zamanlarda zannettiğinizden fazla dedikoduya sebep olmuş olabilirsiniz.

Kahve falında başka birinin elini tutmak çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin elinde bıçak görmek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin elini görmek strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında başka bir erkeğin elini tutmak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin elinde yüzük görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkalarının elini öpmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin elinde tabanca görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka koca görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir