AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin elinde yüzük görmek

Kahve falında başka birinin elinde yüzük görmek

Kahve falında başka birinin elinde yüzük görmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına, kazancının çoğalacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında başka birinin elinde yüzük gördüyseniz:

  • Kendinize yeni ilgi alanları arayabilirsiniz.

Kahve falında başka birinin elinde yüzük görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına yorulur.

Kahve falında başka birinin altın yüzük taktığını görmek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasinin parmağımda yüzük görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birine yüzük takmak insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin yüzüğünü takmak maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında başka birinin yüzük taktığını görmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin parmağında yüzük görmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin elini tutmak sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir