AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir kadını öpmek

Kahve falında başka bir kadını öpmek

Kahve falında başka bir kadını öpmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, özgüveninde artış yaşanacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir kadını öpmek gördüyseniz:

  • Tam istediğiniz şekilde olmasa da istediğinizi elde edebileceksiniz.

Kahve falında başka kadını öpmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, zorlukların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında başka bir kadını öpmek gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında başka bir erkeği öpmek istediği başarıya kavuşacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işarettir.

Kahve falında başkalarının elini öpmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka erkeği öpmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir kadını doğum yaparken görmek hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir kadını sakal görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir