AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka erkeği öpmek

Kahve falında başka erkeği öpmek

Kahve falında başka erkeği öpmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, huzurunun yerinde olacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, alanında marka bir isim olacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizi daha iyi geliştirebilirseniz yardım duyacağınız her türlü desteği bulabilirsiniz.

Kahve falında başka erkeği öpmek dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine rivayet eder.

Kahve falında başka bir erkeği öpmek yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, evindeki huzurun bozulacağına alamet eder.

Kahve falında başka bir kadını öpmek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka kadını öpmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkalarının elini öpmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, kendi işine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karısını başka erkeklerle görmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyi başka bir erkekle görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine delalettir.

Kahve falında başka bir erkekten hoşlanmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir