AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek dövüşü görmek

Kahve falında köpek dövüşü görmek

Kahve falında köpek dövüşü görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, hayatının tamamen altüst olacağına alamet eder.

Kahve falında köpek dövüşü gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında Jüpiterin olumsuz görünümü ise, abartılı tavırları, kibir, ukalalık, konuşmalarda aşırılıklara kaçma ya da aşırı harcama v.b türünde durumları akla getiriyor.

Kahve falında köpek dövüşü görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına inanılır.

Kahve falında köpek dövüştürmek hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, zafer ve zenginlik getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dövüş etmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanların dövüştüğünü görmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında dövüş horozu görmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, bolluk içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğa dövüşü görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına işarettir.

Kahve falında biriyle dövüştüğünü görmek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, sorunları başarıyla çözmeye delalet eder.

Kahve falında dövüş ettiğini görmek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, beklentilerine ulaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir