AnaSayfa / Genel / Kahve falında ineklerin dövüştüğünü görmek

Kahve falında ineklerin dövüştüğünü görmek

Kahve falında ineklerin dövüştüğünü görmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ineklerin dövüştüğünü gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler, dekorasyon, tadilat, taşınma, alım satım v.b konuların ön planda olduğu bir süreçtesiniz.

Kahve falında ineklerin dövüştüğünü görmek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına inanılır.

Kahve falında horoz dövüştürmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına delalettir.

Kahve falında başkalarının dövüştüğünü görmek geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere delalettir.

Kahve falında öküzlerin dövüştüğünü görmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine işarettir.

Kahve falında köpek dövüşü görmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına delalettir.

Kahve falında dövüşme görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kılıç dövüşü yapmak hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dövüşten kaçmak korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir