AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga dövüş görmek

Kahve falında kavga dövüş görmek

Kahve falında kavga dövüş görmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, rahatın yerine geleceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, işlerinin günden güne azalacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında kavga dövüş gördüyseniz:

  • İstediklerinizi almak için yardıma ihtiyacınız varsa, sormaktan çekinmeyin.

Kahve falında kavga dövüş görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, mali gücünü yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga dövüş etmek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, kendisine olan güvenin artacağına işarettir.

Kahve falında horoz dövüştürmek iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında dövüşme görmek iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öküzlerin dövüştüğünü görmek el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına delalettir.

Kahve falında dövüş izlemek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına işaret eder.

Kahve falında at dövüşü görmek evlat sahibi olacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkalarının dövüştüğünü görmek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir