AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkalarının boşandığını görmek

Kahve falında başkalarının boşandığını görmek

Kahve falında başkalarının boşandığını görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, başa iş açacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, hasret giderileceğine yorulur.

Kahve falında başkalarının boşandığını gördüyseniz:

  • Spritüel, entelektüel veya estetik anlamda kendinizi geliştirebileceğiniz koşulları zorlayabilir veya seyahatlere çıkabilirsiniz.

Kahve falında başkalarının boşandığını görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin boşandığını görmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden boşanmak sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birilerinin boşandığını görmek fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boşandığını söylemek bilmek istediklerini öğreneceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir ailenin boşandığını görmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ablanın boşandığını görmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına delalettir.

Kahve falında anne baba boşandığını görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir