AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ailenin boşandığını görmek

Kahve falında bir ailenin boşandığını görmek

Kahve falında bir ailenin boşandığını görmek ekmeğinin ve kazancının artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bir ailenin boşandığını gördüyseniz:

  • Söz konusu kimsenin size karşı iğneleyici sözler sarfetmesi olasıdır.

Kahve falında bir ailenin boşandığını görmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında aileden birinin boşandığını görmek sabırla hayatına devam edeceğine, işlerin de yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kızının boşandığını görmek işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında kocasından boşandığını görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ablanın boşandığını görmek sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına yorulur.

Kahve falında birinden boşanmak alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boşandığını söylemek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akrabanın boşandığını görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir