AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerinin boşandığını görmek

Kahve falında birilerinin boşandığını görmek

Kahve falında birilerinin boşandığını görmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, başarılarının tadına varacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, aşama göstermeyeceğine inanılır.

Kahve falında birilerinin boşandığını gördüyseniz:

  • İstikrarsız davranışları olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında birilerinin boşandığını görmek karlı işler alacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına işaret eder.

Kahve falında boşanmak ve tekrar evlenmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında anne babasının boşandığını görmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ablasının boşandığını görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, gelirinin düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koca boşanmak sorunlu bir dönem geçirileceğine, beklediklerini duyacağına inanılır.

Kahve falında bir çiftin boşandığını görmek kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının boşandığını görmek yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına delalettir.

Kahve falında kocasının boşanmak istediğini görmek başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir