AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden boşanmak

Kahve falında birinden boşanmak

Kahve falında birinden boşanmak bankadaki hesabının kabaracağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, övgü dolu sözler duyacağına, imkânlarının da genişleyeceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, mutlu günler göreceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden boşanmak gördüyseniz:

  • Kendinize aşırı güvenmeyin.

Kahve falında eşinden boşandığını görmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında teyzenin boşandığını görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasından boşanmak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, fal sahibinin uyarı alabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakının boşandığını görmek sevdiği kişiden de ayrılacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına delalet eder.

Kahve falında boşanmak ve başkasıyla evlenmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, içinin rahatlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yakınının boşandığını görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, arkadaştan görülecek faydaya delalet etmektedir.

Kahve falında boşanmak istediğini görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına inanılır.

Kahve falında anne baba boşandığını görmek dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir