Kahve falında başka birinin boşandığını görmek

Kahve falında başka birinin boşandığını görmek hak yolundan ayrılmayacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, istenen herşeye kavuşulacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına inanılır.

Kahve falında başka birinin boşandığını gördüyseniz:

  • Başkaları tarafından yönlendirme içine girmemelisiniz.

Kahve falında başka birinin boşandığını görmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkalarının boşandığını görmek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akrabanın boşandığını görmek uğranılan zararın paylaşılacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine inanılır.

Kahve falında boşandığı eşi görmek zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında evliyken boşanmak çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli çiftin boşandığını görmek işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bir çiftin boşandığını görmek hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında iki kişinin boşandığını görmek yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir