AnaSayfa / Genel / Kahve falında boşandığını söylemek

Kahve falında boşandığını söylemek

Kahve falında boşandığını söylemek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, zorluklarının biteceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında boşandığını söylemek gördüyseniz:

  • Çok farklı işinizin veya iş birliğinizin faydalı şekilde ilerlemeye başladığını görebilirsiniz.

Kahve falında boşandığını söylemek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine delalet eder.

Kahve falında boşanmak istediğini söylemek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına alamet eder.

Kahve falında eşine boşanmak istediğini söylemek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, huzura erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkalarının boşandığını görmek edilen duaların tutacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına işarettir.

Kahve falında bir yakının boşandığını görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında boşanmak üzere olduğunu görmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına işaret eder.

Kahve falında bir akrabasının boşandığını görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin boşandığını görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir