Kahve falında başkalarına yemek yedirmek

Kahve falında başkalarına yemek yedirmek küs kimselerin barışacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında başkalarına yemek yedirmek gördüyseniz:

  • İnatçılıktan veya ısrarcı olmaktan kaçınabilirseniz ilişkilerinizin gelişip, besleneceği bir süreç olabilir.

Kahve falında başka birinin yemek yediğini görmek yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, mevki kazanacağına işarettir.

Kahve falında başkalarının yemek yediğini görmek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, hasta ise iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında başkalarına yemek yedirmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin bal yediğini görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin fare yediğini görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kedinin başka bir kediyi yediğini görmek işlerinde verimin artacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında başka birinin çiğ et yediğini görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında başkalarının insan eti yediğini görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top