AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkalarının yemek yediğini görmek

Kahve falında başkalarının yemek yediğini görmek

Kahve falında başkalarının yemek yediğini görmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, dikkat çekeceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında başkalarının yemek yediğini gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren adımlarınız maddi anlamda daha güvenli bir geleceği oluşturmanıza yardım edebilir.

Kahve falında başka birinin yemek yediğini görmek patlama noktasına geleceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkalarının yemek yediğini görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Kahve falında başkalarına yemek yedirmek çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kedinin başka bir kediyi yediğini görmek yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin fare yediğini görmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine inanılır.

Kahve falında başka birinin çiğ et yediğini görmek gelir kaybedeceğine, helal rızık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkalarının insan eti yediğini görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına alamet eder.

Kahve falında başka birinin tatlı yediğini görmek fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir