AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin yemek yediğini görmek

Kahve falında başka birinin yemek yediğini görmek

Kahve falında başka birinin yemek yediğini görmek büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında başka birinin yemek yediğini gördüyseniz:

  • Somut veya soyut anlamda seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında başkalarının yemek yediğini görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin yemek yediğini görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere alamet etmektedir.

Kahve falında başkalarına yemek yedirmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine inanılır.

Kahve falında başka birinin tatlı yediğini görmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, kalp kırıklığına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin çiğ et yediğini görmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, kızgınlıkların geçeceğine inanılır.

Kahve falında başka birinin fare yediğini görmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin insan eti yediğini görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, yeni işler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin bal yediğini görmek başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir