AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir şehirde gezmek

Kahve falında başka bir şehirde gezmek

Kahve falında başka bir şehirde gezmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, işlerin başına geçeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir şehirde gezmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişiler sorgulanması gereken tek bir nedenle belli bir pozisyona tutunmuş olabilirler.

Kahve falında başka şehirde gezmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında başka bir şehirde gezmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına delalet eder.

Kahve falında şehir gezmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, anne baba duası alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük şehir gezmek ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına işaret eder.

Kahve falında başka bir şehire tayini çıkmak küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehre taşınmak bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine inanılır.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehre gittiğini görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka şehirde bulunmak iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir