AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka şehirde ev görmek

Kahve falında başka şehirde ev görmek

Kahve falında başka şehirde ev görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, bahtının güzelleşeceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına delalet eder.

Kahve falında başka şehirde ev gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızın fikirlerini değerlendirmeli, çevrenize karşı daha dikkatli davranmalısınız.

Kahve falında başka bir şehirden ev almak dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine alamet eder.

Kahve falında başka şehirden ev almak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında başka şehirde ev görmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında başka şehirde olmak iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına delalet eder.

Kahve falında başka bir şehir görmek işlerinin bir anda bozulacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka şehirde gezmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine delalet eder.

Kahve falında başka bir şehire girmek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Kahve falında başka bir şehire gideceğini görmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir