AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka şehirde gezmek

Kahve falında başka şehirde gezmek

Kahve falında başka şehirde gezmek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka şehirde gezmek gördüyseniz:

  • Borç alışverişleri ya da ani harcamalar ekstra stres nedeni olabilir.

Kahve falında başka bir şehirde gezmek iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında başka şehirde gezmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında şehir gezmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük şehir gezmek işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka şehirde olmak kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına yorulur.

Kahve falında başka bi şehire gitmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında başka bir şehire tayini çıkmak bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına delalettir.

Kahve falında başka bir şehire taşınmak kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, iyilik görüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir