AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şehirden başka şehre gitmek

Kahve falında bir şehirden başka şehre gitmek

Kahve falında bir şehirden başka şehre gitmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine yorulur.

Kahve falında bir şehirden başka şehre gitmek gördüyseniz:

  • Kendi tarzınızı oluşturmanız gerekiyor.

Kahve falında bir şehirden başka şehre gitmek işlerinde verimin artacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehre gitmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, başarı ve zafer kazanacağına delalettir.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehre taşınmak gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına inanılır.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehre gittiğini görmek kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka şehre gitmek çok büyük kazançlar sağlayacağına, dargınların barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka şehre iş için gitmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka şehre gezmeye gitmek fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına yorulur.

Kahve falında uçarak başka şehre gitmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir