AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka şehirde olmak

Kahve falında başka şehirde olmak

Kahve falında başka şehirde olmak acılarını dindireceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, kırgınlıkların geçeceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında başka şehirde olmak gördüyseniz:

  • Olayları fazla büyütmeyin.

Kahve falında kendini başka bir şehirde görmek farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında başka bir şehirde yaşadığını görmek ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine delalettir.

Kahve falında başka bir şehire girmek üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, işlerin günden güne bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında başka bir şehirde görmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir şehire gitmek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına alamet eder.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehre gittiğini görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna işarettir.

Kahve falında başka bir şehire gideceğini görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında kendini başka şehirde görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir