AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir şehir görmek

Kahve falında başka bir şehir görmek

Kahve falında başka bir şehir görmek anne babanın üzüntü duyacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir şehir gördüyseniz:

  • Girişimci yönünüz olumlu etki yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehre taşınmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir şehirde yaşamak uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, güzel bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında başka bir şehire girmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir şehirde gezmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında başka bir şehire tayini çıkmak ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir şehirden başka şehre gitmek bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini başka şehirde görmek ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına işarettir.

Kahve falında başka bir şehire taşınmak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir