AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin memesini görmek

Kahve falında başka birinin memesini görmek

Kahve falında başka birinin memesini görmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında başka birinin memesini gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi, çözüm önerilerinizi paylaşmalı veya sunabileceklerinizi ortaya koymalısınız.

Kahve falında başka kadının memesini görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, gelirinin de artmayacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birinin memesini görmek ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir kadının memesini görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çirkin kadın memesi görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında memede kist görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında memede süt görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında memesinin açıldığını görmek çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir