AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka gezegende olmak

Kahve falında başka gezegende olmak

Kahve falında başka gezegende olmak yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine inanılır.

Kahve falında başka gezegende olmak gördüyseniz:

  • Sizi kısıtlayan veya kurallarını empoze eden kişiler olabilir.

Kahve falında başka bir gezegende olmak ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir gezegene gitmek yeni bir sorumluluk altına gireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında başka gezegende yaşamak yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir gezegende olduğunu görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka gezegene gitmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, şansın önünün kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında başka gezegende olduğunu görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına işarettir.

Kahve falında başka gezegen görmek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka gezegende olmak bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, birlikteliğe başlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir