AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka gezegende yaşamak

Kahve falında başka gezegende yaşamak

Kahve falında başka gezegende yaşamak zarar gören insanlara yardım edeceğine, canının sıkılacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında başka gezegende yaşamak gördüyseniz:

  • Aslında çok fazla getirisi olacağını düşünmesenizde, belli konuların, belli fikirlerinizin veya daha önce anlattığınız şeylerin arkasında durmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında başka gezegende yaşamak kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında başka bir gezegene gitmek moral bulacağına, hafifleyeceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında başka bir gezegende olmak bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine yorulur.

Kahve falında başka gezegende olduğunu görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında başka gezegen görmek insanlar tarafından tanınan biri olacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir gezegende olduğunu görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka gezegene gitmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka gezegende olmak tatil ya da dünya turuna çıkacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir