AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin yüzüğünü takmak

Kahve falında başka birinin yüzüğünü takmak

Kahve falında başka birinin yüzüğünü takmak ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, siparişlerinin çoğalacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında başka birinin yüzüğünü takmak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlarken biraz dinlenmenizde fayda var.

Kahve falında başka birine yüzük takmak aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, Tövbe Edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin yüzüğünü takmak Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birine bilezik takmak karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında başka birine altın takmak eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, zararlarını telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin alyansını takmak kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına alamet eder.

Kahve falında başka birinin altın yüzük taktığını görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine tabir olunur.

Kahve falında başka birinin elinde yüzük görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasinin parmağımda yüzük görmek sıkıntıların büyüyeceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir