AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birine altın takmak

Kahve falında başka birine altın takmak

Kahve falında başka birine altın takmak elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında başka birine altın takmak gördüyseniz:

  • Planlardaki bir değişiklik kaçırmak istemeyeceğiniz bir maceranın önünü açabilir.

Kahve falında başka birine altın takmak tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında başka birinin alyansını takmak terfi alacağına, onların başarıları ile övüneceğine inanılır.

Kahve falında başka birine bilezik takmak yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birine yüzük takmak emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında başka birinin yüzüğünü takmak çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, makbul olan şeylere delalet eder.

Kahve falında başka birinde altın görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında başka birisinden altın almak hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin altın bilezik taktığını görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir