AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birine yüzük takmak

Kahve falında başka birine yüzük takmak

Kahve falında başka birine yüzük takmak çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, kafasını rahatlatacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, mesleğine dört elle sarılacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birine yüzük takmak gördüyseniz:

  • Bazı yatırımlarınız maddi birikim yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında başka birine yüzük takmak hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin yüzüğünü takmak iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka birine altın takmak hastalıkların kişiye uzak duracağına, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin alyansını takmak yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına yorulur.

Kahve falında başka birine bilezik takmak sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin elinde yüzük görmek başarıya giden yollarını açacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin altın yüzük taktığını görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, bazı girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında başkasinin parmağımda yüzük görmek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir