AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birine bilezik takmak

Kahve falında başka birine bilezik takmak

Kahve falında başka birine bilezik takmak gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birine bilezik takmak gördüyseniz:

  • Dikkat çekmek istediğiniz konular kendiliğinden kendini gösterdiyse dile getirmemenizde fayda var.

Kahve falında başka birine bilezik takmak trend olan bir markanın başına geçileceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin altın bilezik taktığını görmek duyduğu endişenin iki kat artacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin kolunda altın bilezik görmek hayallerinin de yarım kalacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına işarettir.

Kahve falında mavi boncuklu bilezik takmak sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine yorulur.

Kahve falında birinin koluna altın bilezik takmak sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik yüzük takmak yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına işarettir.

Kahve falında başkasının koluna bilezik takmak adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında erkeğe bilezik takmak çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir